22.7.08

Iværksættermessen den 12-13 september 2008 i Forum



Vi kan anbefale at melde sig til her.

Danmarks største iværksættermesse er nemlig mødested for nogle af de mest progressive og erfarne erhvervsledere. I workshops, med foredrag og med personlig rådgivning stiller de sig gratis til rådighed for at hjælpe dig og andre iværksættere videre på vej.

Allerede nu er en stor del af programmet for Iværk08 offentliggjort, men vi kommer løbende ud med nyheder og konkurrencer, så følg med her på siden og bliv opdateret. Programmet kan du se under punktet "Messens aktiviteter". Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og blive blandt de første, der får nyheder om Iværk08.
Tilmeld dig her.

Messen byder på et væld af kendte områder så som inspirerende foredrag på Scenen og Hjørnet, workshops, 1-1 rådgivning i Iværkstedet og Glasburet, og så byder vi på en række nye aktiviteter.

Der skrives og tales meget om iværksættere, men på Iværk08 kan du opleve dem i 'kød og blod', og du kan få nogle gode bud på, hvad en god forretningsidé også kan være. Du kan møde de mest innovative nystartede virksomheder i udstillerområdet Rising Star.

Seminarer hos Startup Company kræver tilmelding direkte hos arrangøren.

Program for Mamut Vækstforum følger.