21.2.08

Væksthus Hovedstadsregionen inviterer



Hvad er god PR - med pressen?
Væksthus Hovedstadsregionen, Gribskovvej 4, 2100 Ø
Mandag den 10. marts 2008 kl. 14 - 17.
Pris 500 kr. Tilmeld dig på logoet!

Væksthus Hovedstadsregionen har inviteret to markante spillere til et vækstmøde, hvor du kan høre deres syn på, hvad god PR er. De arbejder ud fra forskellige baggrunde, med to forskellige metoder, men med samme mål – PR skal kunne ses på bundlinjen.

Kom og hør Jens Gaardbo, kendt fra medieverdenen og som nyhedschef, og Ask Agger, adm. direktør for Zentropa Interaction.


Hør om:
Strategisk kommunikation
Den tid er ovre, da kommunikation var et af virksomhedens bløde håndtag. I dag er kommunikation et strategisk værktøj og en faktor i virksomhedens overlevelse. Journalisten og kommunikatøren Jens Gaardbo besøger os med inputs til gode leveregler for virksomhedskommunikation, budskaber og omdømme.

Third Generation Storytelling
Om virksomheden som levende fortælling og kunsten at skabe ejerskab, både internt og eksternt. Med afsæt i dramaturgi og manuskriptudvikling dykker vi ned i den gode histories anatomi og ser bl.a. på eksempler fra filmbranchens arbejde med alternative lanceringsstrategier. Vi ser på betydning af den nye digitale udvikling, og hvordan fremtidens forretningsmodeller vil stille helt nye krav til PR og markedsføring.


Vækstmødet er målrettet ejere og ledere af vækstvirksomheder.

Jens Gaardbo, Gaardbo COMM
Efter 25 år i medieverdenen som både studievært og ny-hedschef, gik Jens Gaardbo først til en stilling som kom-munikationsdirektør i medicinalindustrien – og i 2004 åb-nede han Gaardbo COMM, et bureau med speciale i strategisk kommunikation og ledelseskommunikation Besøg; http://www.gaardbo.com og
Ask Agger, adm. direktør Zentropa Interaction
Ekspert i Serious Games (læringsspil) og Storytelling. Fungerer som seniorrådgiver for en række af landets største virksomheder, når det gælder organisationskultur, forandrings-processer og kommunikation. Populær foredragsholder og gæsteunderviser på bl.a. Den Danske Filmskole og Copenhagen Business School.

Læs mere på http://www.zentropainteraction.dk